Televízne vysielanie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Reklamy, reklamy a stále reklamy..

Určite ste si všetci všimli, že najmä v súkromných televíziách nám reklamy, teda mne určite znepríjemňujú neraz pekný zážitok z pozeraného filmu, či seriálu. Teraz je to však čím ďalej, tým horšie. Okrem toho, že kvôli reklamám ani dlho očakávaný program nezačína načas, jeho pomaly každé 20 minútové prerušenie je už neznesiteľné. Reklamy sa stále opakujú a trvajú niekdy dlhšie ako samotné časti filmu, ktoré oddeľujú. Neraz som si len tak stopla, ako dlho ich vysielajú. Pod 15 minút čas neklesol. Film, ktorý začína približne o pol deviatej večer a kvôli reklamám ide do pol jedenástej či dlhšie spôsobuje, že ho ani nedopozerám a radšej idem spať. Neviem ako vy, ale ja zbožňujem to, keď sledovaný program končí napríklad o jedenástej, už už sa blíži koniec a čo sa nestane??? Prichádzajú obľúbené reklamy..a aby toho nebolo málo, keď konečne program pokračuje a ja sa už neviem dočkať ako skončí pustia možno 5 minút, potom ukážu, čo uvidíme nabudúce a môžem isť spať. Preto už večerný program niektorých televízií ani nepozerám, lebo sa mi nechce niečo rozpozerať s vedomím, že aj tak neuvidím koniec. A väčšinu programu aj tak opakujú na ďalší deň a stále dookola. :) Viem, že súkromné televízie „žijú“ z reklám, ale podľa mňa si týmto len znechucujú divákov. Preto by som prijala a určite aj viacerí z nás, aby sa to zmenilo - nech idú reklamy, ale kratšie a pomenej. Myslím však, že keď ľudia chcú pozerať TV tak musia rátať aj s tým a na tom sa už pravdepodobne nič nezmení. Len nech to už nie je horšie. :)

reklamy | stály odkaz

Komentáre

  1. co je to
    televizor?
    ja chodim do lesa a vecer citam knihy, alebo teraz som objavil olejove farby a platno ;)
    publikované: 29.11.2012 12:38:29 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Tak s reklamáma jsem taky vybabral)))))
    TV nedívám, protože jsem vdycky zapomněl, kolik těch baráků zdemolovali, kolik padouchů zastřelili, kolik aut zdemolovali a co vlastně vyletělo do luftu. V NY, nebo LA. Tak si koukám do počítače místo televize. Nebo čtu, luštím křížovky na čas, je to dobrý na mozek.Při Modrým z nebe zase brečím. Nedokážu se orientovat v TV programech))))
    publikované: 01.12.2012 12:16:18 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014